Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aki beoltatja magát miért...

Aki beoltatja magát miért kell lehülyèzni? ki nem akarja azt is miért kell lehülyèzni?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 15:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én nem hülyézem le azt aki nem oltatja magát én azt hülyézem le aki nem oltatja magát de elvárná, hogy ugyanolyan kedvezményeket kapjon mint az oltottak. Az szerintem maradjon otthon és ne más faszával verje a csalánt.
2021. ápr. 27. 23:26
 12/18 anonim ***** válasza:

de elvárná, hogy ugyanolyan kedvezményeket kapjon mint az oltottak.

Azt vágod,hogy ez szembemegy egy törvénnyel?Nincs diszkriminációhoz jog és ez mindenkinek a saját döntése.

Akik annyira be vannak foschva a vírustól még azután is hogy két tűt is beleszúrtak a sggükbe,azok hordják ugyanúgy a maszkot és percenként mártózzanak meg sósavban,nehogy vírusosak legyenek. Akik beoltatták magukat,mert tele a gatyájuk azok is hordjanak ugyanúgy maszkot mert elvégre hát félnek...és akkor is vegyék fel ha oltott emberek vannak egymás között MERT ELVILEG FÉLNEK A VÍRUSTÓL. És akkor is vegyék fel ha csak WC-re mennek.

Verjék a sajátjukkal,igazad van.

Ez nem törvényes hogy ez alapján mi nem mehetünk be ide vagy oda,de ti igen. Nem vagytok Szentek bármennyire is tituláljátok magatok annak. Eddig hány pap keresett meg,hogy Szenté avat?Vagy a Pápa esetleg nem akar fogadott fiának?Agyament nemnormálisak...

2021. ápr. 28. 10:48
 13/18 anonim ***** válasza:

de azt vágod, hogy vannak kötelező oltások is. ez túl mutat minden alapjogon, ez vészhelyzet szóval elvileg ezt is kötelezővé tehetnék egy idő után.

És kár ebbe bele menni mert te meg fosol az oltástól..... te nem vagy beoltva szóval nagyobb eséllyel fertőzöl. Arra játszol, hogy mindenki be lesz oltva és akkor te is biztonságba leszel. Erre írtam a csalános példát, mert az tény hogy ha minimális is de van kockázata az oltásnak. Te ezt nem vállalod, de ugyanolyan jogokat akarsz.

A dohányzás példát hoznám ide. Ott is fröcsögtek az elején hogy miért tiltják ki a dohányosokat innen onnan. Azért mert a dohányos károsítja a nemdohányos egészségét és fordítva nem igaz, tehát nincs alap joga, hogy dohányozzon egy nemdohányos jelenlétében egy nyilvános helyen és még sorolhatnám az ehhez hasonló példákat.

"Akik annyira be vannak foschva a vírustól még azután is hogy két tűt is beleszúrtak a sggükbe,azok hordják ugyanúgy a maszkot és percenként mártózzanak meg sósavban,nehogy vírusosak legyenek" - hány ilyen dumát hallottunk vírustagadóktól akik azóta vagy nem élnek, vagy sírva nyilatkoztak, hogy hogy féltettél az életüket és milyen kínokon mentek át és most már másképp látják.

2021. ápr. 28. 11:34
 14/18 anonim ***** válasza:

Hány ilyet tudsz mutatni?

Ugyanúgy fertőz,elkaphatja. Nem kell a vaker.

2021. ápr. 28. 11:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Hányat tudsz mutatni? miért te hányat tudsz mutatni? Én nem akarok neked mutatni semmit, mert nem értek hozzá és nincs hiteles forrásom sem mint ahogy neked sincs. Nem ez a lényeg, hanem amit leírtam, hogy fosol az oltástól, és azt várod, hogy mások oltassák magukat, hogy te is szabadon járkálhass. Közben a jogaidra hivatkozol. Nem csak jogaid vannak, hanem kötelességeid is, sokat kell még fejlődnöd és tanulnod.
2021. ápr. 28. 11:53
 16/18 anonim ***** válasza:

Miért kérdezel vissza?Azt hiszed hogy ezekkel az eszközökkel elérsz valamit?Mit szeretnél elérni?Ha nem is értesz hozzá,és te is csak hümmögni tudsz mint a doktori végzettségű nagyokosok,akkor miért akarod terjeszteni a BS-t minden egyes társadalmi rétegben?

Nem kötelességem beoltatnom magam,és ez nem veszi el azt a jogom,hogy én is ugyanazokba a helységekbe bemehessenk,mint a beoltottak. Id*óta...

2021. ápr. 28. 12:05
 17/18 anonim ***** válasza:

Miért te válaszolsz? Én válaszoltam, ha nem tűnt volna fel, hogy nincsenek számaim és nem is ez a lényeg. Nem Te fogod eldönteni, hogy hova van jogod bemenni és hova nincs egy ilyen helyzetben. Mint ahogy azt sem Te döntötted el, hogy kimehetsz este 8 után vagy sem, vagy hogy a korodnál fogva bizonyos időben mehetsz-e a boltba stb.

Az életed nagy részében sok mindent nem Te döntesz el, csak gondolj bele egy kicsit.

Arra sem válaszoltál (még ha nem is kérdés formájában írtam) hogy mit gondolsz arról, hogy igen is vannak kötelező oltások szóval azt sem Te döntötted el, hogy megkaptad gyerek korodban a kötelező otásokat. Csak hajtod a magad igazát mert önző vagy.

Én nem terjesztek semmiféle BS-t ezt a világ számos országában így látják még ha ott is vannak olyanok mint Te.

De a legjobban ez a mondatod tükrözi hogy milyen is vagy valójában: "csak hümmögni tudsz mint a sok okos doktori végzettségű nagyokos....." Tehát téged nem érdekel azoknak a véleménye akik egy kicsivel többet tudnak a témáról, bármilyen témáról, csak neked legyen jó ahogy Te elképzeled. Ha nem lennének doktori végzettségű nagyokosok már nem élnél vagy talán meg sem születtél volna. De tudod mit ne is válaszolj, ezekre, csak írd le hogy barom vagyok.

2021. ápr. 28. 12:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Kicsivel többet? Annyit én is tudok mondani,amennyit ők végzettség nélkül.

Nem Te fogod eldönteni, hogy hova van jogod bemenni és hova nincs egy ilyen helyzetbe.

De a törvény már eldöntötte. Ennyi. Az vagy,nem is kicsit.

2021. ápr. 28. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!