Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Menjek orvoshoz magas vernyoma...

Menjek orvoshoz magas vernyomassal?

Figyelt kérdés
Sokszor faj a fejem, de eddig nem mértem vernyomast. 155/76 volt ma, amikor megmertem. Meregessem mindennap vagy menjen orvoshoz jövő héten? 29 éves férfi vagyok
2021. ápr. 23. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Mérd meg naponta többször, jegyezd az adatokat (eredmény, időpont, egyéb), és ha tartósan magas, akkor hívd fel az orvosod.
2021. ápr. 23. 18:58
 2/5 gublug ***** válasza:
Mi az oka a vérnyomásodnak, tudod? Stressz? Hajtós munkahelyről nyugis munkahelyre kerültél? Veseproblémák? Egyéb?
2021. ápr. 23. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
igen
2021. ápr. 23. 20:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon stresszes vagyok. Munkahelyen is, haza érek és a gyerekekkel foglalkozok lefekvesig. 3 év alattiak. Az anyjuk is ugyanúgy, de közben el kell látni a háztartást is ugye. Nincs olyan segítség, akire rabiznank oket napokra, pár óra is nehézkes.
2021. ápr. 23. 20:47
 5/5 gublug ***** válasza:
43%

Kérdező, akkor szerinted az orvos mit fog mondani? Én az alternatív gyógyászatban hiszek és gyakorlom amit tudok. Az nyugati orvoslást messziről kerülöm.

Nézd a helyzet, hogy stresszes vagy, a szíved gyorsan pumpálja a vért de a vesédnél nem tud sebesebben haladni mint ahogyan megy, mert normális a keresztmetszet, azaz normális ütemhez szokott az ér. Nagyon keresztmetszet kéne az ereknek, mert a szíved sebesebben ver és gyorsabban pumpál. Érted?

Azért van magas vérnyomásod, mert a vesénél szűk a keresztmetszet és nem tud olyan gyorsan haladni a vér mint ahogy a szíved pumpálja.

Erre mit ad az orvos? Nyugtatót? ... Ne viccelj. Van alternatív teknikák feszültség kezelésére és semmibe sem kerül, amíg az orvos által felírt gyógyszerek nemcsak pénzben de időbe is kerülnek és a májad sem örül neki. Ha érdekel, írj rám.

2021. ápr. 23. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!