A sok oltáspárti ember nem gondol arra, hogy jönnek a többi hullámok, amelyek ellen az oltásuk úgy sem ér majd semmit? Aztán lehet majd pár év múlva kialakul egy Covidnál sokkal rosszabb betegségük az oltás miatt, mert kísérleti nyulak lettek.
Mi semmilyen pártiak nem vagyunk, mégis kértük az oltást, nagyon gáz ez az egymásra mutogatás. :D Semmit nem tudsz a jövőről, minden utólag igazolódik be, minden döntés, hogy helyes volt-e. :)
Nem tudhatod, ki jár rosszabbul, remélhetőleg senki. :)
16-os, #14 vagyok, nem kukás, vagyok, de nálad minden bizonnyal kultúráltabb.
Hogy megválaszoljam a kérdést is: minél többen, minél hamarabb veszik fel az oltást, annál kevesebb járványhullám és új vírusvariáns lesz.
Az a durva, hogy a társadalom két részre szakadt.
Az egyik az abszolút oltáspárti, a másik az oltásellenes.
Függetlenül a konteoktól kérdezem a tisztelt publikumot, hogy ebben a Világban ki akart megvédeni ez idáig bárkit is állami szinten?
Vagy arra is szeretnék választ kapni, hogy miért kell reklámozni az oltásokat?
Miért van az, hogy majdnem ott tartunk, mint a piacon, hogy gyakorlatilag választhatok is a termékek közül?
Miért van az, hogy az egészséges embert büntetik, ha nem betegedett meg idáig?
Akkor a beoltatlan és nem megbetegedett emberek miért kell, hogy adót fizessen, amikor büntetésből nem kapcsolódhat ki , nem mehet sehová?
Miért nem válthatom ki a büntetésemet negatív teszttel, csak oltással?
Miért gondoljuk, hogy aki kapott oltást , az nem fog mutálódott variánsokat terjeszteni?
Azért kell reklámozni az oltásokat mert jogosan elvesztették a bizalmat az emberek az oltások összevissza kommunikált ellentmondó tulajdonságai miatt.
Véd-e?igenismegnemis,Árt-e?lehet de nem biztos.Fertőzhetek-e beoltottként?attól függ...
Mellesleg a másik visszataszító benne az h zsarolják az embereket vele mert az oltási számokhoz kötik a nyitást ami egy nyilvánvaló hülyeség.
19-es.
Ez az, hogy konkrét válasz nincs a 18-as kérdésekre, de amiért próbálok gondolkozni és tájékozódni én vagyok a hülye, mert nem hiszek se pro se kontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!