Szerintetek mi lehet a bajom? Ha valakivel volt már ez, mit csináltatok vagy mit javasolt az orvos, illetve mi volt a probléma? (az oldal nem engedte úgy kiírni az utóbbi kérdést ahogy akartam) 16/L
Szinte folyamatos fejfájás hányinger majdnem 2 éve, az utóbbi 2 hétben kb egyáltalán nem érzékeltem viszont tegnap óta megint és nem múlik..
Emellett kb 2 hónapja észrevettem hogy a látásom,és a memóriám is romlott valamint a kézirásom is néha akárhogy probálkozom egyszerűen förtelmesen csúnyán írok ahhoz képst ahogy eddig, bár ez lehet nem ehhez kapcsolódik de gondoltam megemlítem.
Azelőtt a bizonyos 2 hét előtt amikor nem fâjt semmim majdnem kb másfél hétig Doretát szedtem elmulasztotta a fejfájást szerencsére,(hányinger ekkor nem jelentkezett)de most újra kezdődik a rémálom:) és ha elkezdődik a suli ha be kell menni a folyamatos buszozás miatt mégrosszabb lesz, ugyanis nem birom az utazást és hányingerem szokott lenni, így még nem kellemes a suliban lenni bár ezzel nem tudok mit tenni majd kinövöm (gyógyszerek sem segítenek nekem ezen) szóval ez így igazából mellékes.
Apával, mostoha anyámmal és 2 tesómmal élek, orvoshoz az elején nem igazán akartam menni nem is mondtam nekik hogy baj van, most meg a virus miatt nem szeretnék illetve szerintem emiatt ők sem vinnének el, meg szerintem pénzügyileg sem állunk úgy most hogy ha valami drága kezelés kellene ki tudjuk fizetni, bérletet kell fizetni, +építkezünk, na meg a mindennapi dolgok, nem akarom őket ezzel terhelni, de lassan már tényleg nem birom és úgy érzem meg kellene nézetni mi a baj. Remélem ehhez nem jönnek gyűlölködő válaszok, mint általában. Tüneteket majd később ha kicsit enyhűl a fejfájásom leíróm részletesebben is ha gondoljátok, mert így még fogalmazni sem bírok normálisan. Szép napot mindnekinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!