Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek a gyerekek is...

Szerintetek a gyerekek is megkaphatják a Sinopharm vakcinát?

Figyelt kérdés
Szerintem egyértelműen a Sinopharm (kínai) a legjobb, de mindenki a pfizert isteníti, pls írjátok le amit tudtok

2021. ápr. 20. 09:00
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:
A phizer meg a Moderna lehet, hogy nem az, de ismeretlen, a sputnik meg dehogynem az, meg az Astra is
2021. ápr. 21. 10:21
 52/58 anonim ***** válasza:
#51 A Sputnik Nem méreg. Jó az AstraZeneca vérrögöt okoz de nagyon kevés esetben okoz vérrögöt nagyon ritka. A coronavirus több vérrögöt okoz.
2021. ápr. 21. 10:25
 53/58 anonim ***** válasza:
24%

" De hogy lehet ennyi idióta barom egy helyen "

Ezt én is kérdeztem már nem egyszer, de sajnos sok az olyan értelmiségi, mint jelen kérdés feltevője. Nem hiába tart ott az ország, ahol.

2021. ápr. 21. 10:56
 54/58 anonim ***** válasza:

53 Pontosan:))

Kerdezo, ha kerdest teszel fel egy forumon akkor valoszinuleg masok velemenyet szeretned hallani. A baj az, hogy neked csak az a valasz tetszik, ami egyezik a te gondolatoddal. A tobbiek szerinted mind hulyek.

De akkor minek a folosleges kerdes?

Mi csak elmondtuk mi a szitu, nem csak magyar hireket kell olvasni. Felolunk akar az osszes vakcinat is beadathatod magadnak, te dolgod. Mi csak valaszoltunk.

2021. ápr. 21. 17:49
 55/58 Metionin ***** válasza:
49%
Szerintem igen, több gyerekkori oltás ugyanezen a módszeren alapul. Csak míg nem tesztelték gyereken, addig nem szokták adni, bármilyen is legyen a vakcina/egyéb gyógyszer. Kíváncsi lennék, hogy aki vergődik a Sinopharm miatt az vergődött-e akkor is amikor a gyerekét (vagy őt magát) oltották gyermekbénulás vagy épp influenza ellen vagy csak idén lett mindenki virológus?
2021. ápr. 21. 22:17
 56/58 A kérdező kommentje:
Szia, köszi. Végre egy normális ember, aki a kérdésemre válaszol
2021. ápr. 21. 22:30
 57/58 anonim ***** válasza:
50%
Én nyugati vakcinás vagyok. (pfizer és moderna) De a sputyink is jó. A sinopharm semmiképp.
2021. ápr. 21. 22:45
 58/58 A kérdező kommentje:
Lezárva.
2021. ápr. 21. 22:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!