Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek a gyerekek is...

Szerintetek a gyerekek is megkaphatják a Sinopharm vakcinát?

Figyelt kérdés
Szerintem egyértelműen a Sinopharm (kínai) a legjobb, de mindenki a pfizert isteníti, pls írjátok le amit tudtok

2021. ápr. 20. 09:00
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
85%
Jelenleg nem kaphatják meg a gyerekek, de idővel valószínűleg ezt is engedélyezni fogják a számukra. Hogy mikor, az jó kérdés, ehhez nyilván tesztelni kell. Nem várható, hogy az jöjjön ki a tesztekből, hogy gyerekeknek nem jó (az még kijöhet, hogy jobban/rosszabbul hat, mint a felnőtteknél).
2021. ápr. 20. 10:21
 12/58 anonim ***** válasza:
34%
Nemhogy a gyerekek, a felnőtteknek se szabadna beadatni. Vagyis de, tőlem beadathatják, csak ne csodálkozzanak hogy ugyanúgy elkapták, neadjisten súlyos tünetekkel. Nem érdemesebb a biztosra menni, és megvárni a pfizert, modernát? Miért kéne ilyen ismeretlen aliexpresses f*st beadatni?
2021. ápr. 20. 11:33
 13/58 anonim ***** válasza:
0%
:( sinfarm az hibás amit hoztak az öszes hibás mindig hozák a kinai után súlyos beteg kehet az ember :(
2021. ápr. 20. 11:35
 14/58 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom mi ez a baszom nagy tévhit itt arról, hogy a sinopharm nem hatékony. Most jelent meg, hogy Szerbiában a 20-65 közötti korosztályban kifejezetten hatékonynak találták.

Én pár nap múlva tudom meg a saját, illetve rokonok antitest szintjét sinopharm után. Akit érdekel az eredmény, dobjon privátot és majd megírom.

2021. ápr. 20. 11:53
 15/58 anonim ***** válasza:
59%
..azt mondanak amit akarnak utolsó, sajnos. Ilyen világba élünk. Hazugság hazugságok tetején. Bárki bármit mondhat. Viszont azt, hogy mit hiszel el, azt te döntöd el.
2021. ápr. 20. 12:26
 16/58 anonim ***** válasza:
90%
Nem hiszem hogy véletlenül csak a pfizert kapták az orvosok, az ápolók, a pedagógusok, a terhes nők, stb.. azaz a társadalom egyel fontosabb személyei, akik meghatározzák a mindennapjainkat. Miért nem kapták akkor a Sinopharmot?
2021. ápr. 20. 12:27
 17/58 anonim ***** válasza:
73%

#16, a terhesek azért, mert az USA-ban az mRNS vakcinákkal vannak már tapasztalatok terhesek és szoptatósok oltásánál. Ezért ezt a kettőt engedélyezték nekik.

Az ápolók azért, mert ők a legkorábbi oltási körben voltak benne, mikor még csak ez a vakcina volt elérhető. De az ő esetükben indokolt (lenne) most is azt adni, hiszen az ismereteink szerint ez a leghatékonyabb, és náluk a legmagasabb a fertőződés esélye.

A pedagógusok valószínűleg azért, mert ennél a vakcinánál alakul ki a leggygorsabban a védettség, és egy kissé későn álltak neki oltani őket.

Amúgy én a kormány hozzáállása alapján nem úgy látom, hogy őket tartanák a legfontosabbnak :-( Mindent elmond az ápolók bére, meg ahogy a tanárokkal általában bánnak.

2021. ápr. 20. 12:37
 18/58 A kérdező kommentje:
Ha bárki is belegondol, rájöhet, hogy ahogy a Sinopharm készíti az már egy több évtizede bevállt technológia, a többi meg mind új
2021. ápr. 20. 12:38
 19/58 anonim ***** válasza:
75%
az Mrns vaccina az jobb :)
2021. ápr. 20. 12:39
 20/58 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy jobb, de lehet, hogy nem, épp ezért nem mondom, hogy a Pfizer nem jó, de azt sem, hogy rossz. De a kívai biztos hogy jó
2021. ápr. 20. 12:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!