Regisztráltam oltásra egy hete, van értelme felhívni a háziorvosom?
Figyelt kérdés
fiatal, 32 éves, nincs alapbetegség.
van értelme felhívni a háziorvosom? (h. minél előbb én is megkaphassam)
vagy várjam ki a sorom?
Köszi.
2021. ápr. 19. 09:50
1/10 anonim válasza:
Elvileg hetente frissítik (én pénteken hívtam még nem voltam fent pedig már egy hónapja regisztráltam) én még várnék a helyedben még egy hetet de utána felhívnám
2/10 anonim válasza:
Ne hívd fel. Ha érdemben akarsz valamit tenni, akkor nézd meg, egyáltalán már érvényes-e a regisztrációd, van erre egy külön ellenőrző oldal.
3/10 anonim válasza:
(Én nekem azt írta az az oldal hetekkel ezelőtt hogy regisztrálva vagyok viszont a házi orvosnál nem jelezte) első vagyok
4/10 anonim válasza:
Hívd fel, ő ellenőrzi bent vagy e már a listájában.
Ha szerencséd van, lesz üresedés és beolt majd
5/10 anonim válasza:
1 hét? én már hónapo óta várom a hívást..
6/10 anonim válasza:
Amennyire tudom mondjuk az a lista csak azt írja kiket kell abban a körzetben beoltani összesen és nem a héten
7/10 A kérdező kommentje:
-en már látszódom h. regisztráltam.
csak nem akarom feleslegesen zaklatni a háziorvost,
akkor még várok 2 hetet és csak utána "zaklatom" h. jöhetek-e
köszi!
2021. ápr. 19. 11:55
8/10 anonim válasza:
Szólni fog ha jöhetsz, nem kell külön jelentkezned nála. De arra érdemes a regisztráció után egy-két héttel rákérdezni, hogy megérkezett-e a neved hozzá, meg esetleg hogy hányan vannak előtted, hány éveseknél tart. Úgy talán kevésbé lesz őrjítő a várakozás. Azt is említheted neki, hogy bármilyen vakcinát elfogadsz, vagy ha olyan a munkabeosztásod akkor hogy ha valaki lemond időpontot, tartalék emberként azonnal tudsz menni helyette.
9/10 anonim válasza:
Minek hívogatnád? Majd ők hívnak, ha sorra kerülsz. Van elég bajuk nekik nélküled is, hívogatni az embereket egész nap emiatt. Feleslegesen ne terheld már te is le őket!
10/10 anonim válasza:
Itt lehet időpontot foglalni: [link]
Más kérdés, hogy épp nem elérhető az oldal, de majd csak megjavul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!