Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez minek lehet az előjele? Mi...

Ez minek lehet az előjele? Mi volt ez?

Figyelt kérdés

Ma délután gép előtt ülve leállt a szívem kb olyan 5 mpre, vagy valmi olyasmi. Zsibadt a fejem minden egyes pontja, és nem éreztem a pulzusom.

Pánikbeteg vagyok, de nem szokott itthon rámjönni. 19/F

2021. ápr. 15. 13:33
 1/5 Thispain ***** válasza:
Az, hogy itthon is kezd.
2021. ápr. 15. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Le biztos nem állt a szíved, mert ha leállt volna, akkor minden bizonnyal nem ezt a kérdést pötyögnéd, hanem vagy - jobb esetben - klinikai halál állapotában küzdenének érted az orvosok (árammal kiütés, Staying alive ritmusára szív szomkodása, stb.), vagy a hullaszállítók mennének érted és már mindegy lenne - ugyanis halott lennél.

Orvost és teljes A-Z kivizsgálást javasolnék látatlanban úgy, hogy nem vagyok orvos, de ha az lennék, se lehetne komolyan venni egy képernyő mögül(mint ahogy itt senkit - azaz mást sem!)

2021. ápr. 15. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Extraszisztole. Nem veszelyes a szivre, max evtizedek utan. Nekem is pont 19 evesen kezdodott.

Persze egyszer kivizsgalas nem art, de ez tipikus stresszes panikos dolog. Nagyon ijeszto tud lenni. Volt, hogy husz percig ugy kalapalt, de rossz utemben, hogy a bluzom is ugralt.

Szemely szerint en mar szorongasoldo miatt vagyok teljesen jol, de elotte probaltam tiz evet anelkul.

2021. ápr. 15. 13:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Voltam új év után kivizsgáláson, szívfelvételt csináltak de nem találtak semmit(bevittek mert fel ment vérnyomásom)
2021. ápr. 15. 14:23
 5/5 Thispain ***** válasza:
#4 Én a helyedben lehet, hogy elmennék egy pszichológushoz is.
2021. ápr. 17. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!