Szerintetek a covidtól jobban kell félni, mint az oltástól?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 21:46
5/8 anonim válasza:
Azért nehéz ez a kérdés, mert a COVID nem egy fekete fehér dolog. Oké, a média ezt tolja, hogy ha elkapkod akkor aztán vége a dalnak, mert tuti lélegeztetőn végzed és annyi neked. Közben pedig azért azt is tudjuk, hogy rengeteg emberen átmegy, tünetmentesen, semmiféle problémát nem okozva. Az oltás pedig azért necces, mert fogalmad sincs mit okoz hosszútávon. Legyen az vérrögképződéstől kezdve egészen az egyéb más tünetekig. Szóval lehet, hogy X-nek jobb az oltás, mert a vírus nagyon ledöntené, életveszélyes állapotot előidézve, de Y-nak nem biztos, mert bár semmi problémája nem volt, most mondjuk vérrög problémái vannak, ami szintén nem játék... A probléma az, hogy előre nem tudod hogy X vagy Y vagy...
7/8 anonim válasza:
Igen. Szerintem azért, mert ha te elkapod valószínüleg a családban más is. Nálunk így történt. A férjemen, gyerekemen könnyen átment. Én kórházba kötöttem ki. Anyósom, apósom szintén kórház. Már mindenki jól van, de úgy gondolom, ha a súlyos szövődményeket megúszom már megérte. Aki nem került kórházba, nem látta a covid sűrgősségit, nem is gondolná mit tud okozni ez a vírus. Én se gondoltam h rámegy a tüdőmre mert nem vagyok öreg, nincs káros szenvedélyem, sportok. Mikor bevitettem magam, az lobogott a szemem előtt,hogy van egy gyerekem nem robbanhatok le.
8/8 anonim válasza:
Igen!
Én szerencsés voltam, amikor tavaly elkaptam, enyhe tünetekkel átvészeltem (és mindenki a családomból).
Ettől függetlenül tavasszal beadattam az oltást, lehet legközelebb nem lenne ekkora szerencsém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!