Van okom NAGyon félni?
"Kérlek segítstetek nagyon félek."
Mit szeretnél?
Hazudjuk azt, hogy egészséges??
"20 éve cigizik."
Napi egy doboz cigi átlagosan 1.000 Ft.
Ez évente: 365.000 Ft
10 év alatt: 3.650 000 Ft
20 év alatt: 7.300 000 Ft
Ez vidéken pl. egy családi ház ára!!
Avagy ugyanott egy lakás és egy autó ára!
Ennyit költött anyukád -egészségügyi dolgozó létére- arra, hogy módszeresen tönkre tegye a tüdejét és az egészségét.
Néha nem árt, ha az emberek időnként szembesülnek a saját cselekedeteikkel és a várható következményekkel.
Természetesen senki nem kíván senkinek betegséget, de neki kiemelkedően óvatosnak kell lennie.
Vigyázzál rá, ha már ő nem vigyázott magára.
Megnyugtatlak!NINCS! okod félni.
Nem fogja anyukád elkapni még akkor sem ha dohányzik.
Szerintem ne hallgas arra a butaságra,hogy valaki a dohányzás miatt kapná el a vírust,ez hülyeség!
Tudom ez megy mindenhol,facen,instán hogy aki dohányzik elkapja,de mégegyszer mondom:Biztos lehetsz benne,hogy anyukád nem kapja el a vírust még akkor sem ha majd ugy adódik, hogy vírusos betegek között kell majd dolgoznia,akkor sem.
Leírom miért:egyrészt, biztos használ szájmaszkot ami ugye véd,másrészt:Van olyan szerncséje,hogy nem kapja el!!!!!!!!!!
Legyen szerncsétek!
Remélem tudtam segítteni! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!