Hogy is van akkor most a járvány tetőzése?
A Google mozgóátlagos grafikonja szerint csökkenő fázisban van az új esetek száma:
Ehhez képest épp tetőzésről beszélnek:
Én a grafikon alapján második púp kirajzolódását nem tartom valószínűnek.
Én is google grafikonokat néztem ennek az egésznek az elején, amiből látszott, hogy 2020ban nem haltak meg többen mint az előző években átlagosan. 2021ben már más a helyzet, de szerintem az immungyengítő életmód + orvosok elzavarása + kínai lélegeztető gépek erősen közre játszanak.
Az az igazság, hogy az eu gdp arányosan járványkezelési támogatást nyújt a kórházban ápoltak után. Na mindegy nem mondom, mert megint kitörlik a kommentem.
"Én is google grafikonokat néztem ennek az egésznek az elején, amiből látszott, hogy 2020ban nem haltak meg többen mint az előző években átlagosan."
Akkor irány vissza a suliba és tanuld újra a számokat
Az új esetek csökkenését lemaradva követi az aktív esetek csökkenése (ami amúgy is elég bizonytalan fogalom), ennyi. Szerencsére már lélegeztetőn lévők és a kórházi ápoltak száma is csökken.
Azért a "nyitás" miatt elképzelhető hogy a csökkenés megtorpan, remélhetőleg az oltás meg hat annyira a másik irányba, hogy nem kezd újra emelkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!