Koronavírus fertőzés után fáradság ?
Aki át esett a covidon és ilyen tünetei vannak, az miben nyilvánul meg nála (fáradság).
Pl. Már délután 4 re hulla fáradt és lefeküdne, vagy egész nap nyúzottnak érzi magát ... stb..?
Ehj, jobbulást :/ és köszi a válaszokat..
Én is úgy érzem sokkal fáradtabb meg gyengébb vagyok ... pl van, hogy csak rám jön ilyen erős fáradság mintha egy napja fent lennék .. kedden megyek laborba a biztonság kedvéért.
Sajnos elég sok ismerősöm is erről számolt be, akár hónapokig tarthat. Aztán volt akinek egyik hétről a másikra vége lett.
A másik, hogy sokan nem éreznek ízeket. Az egyik közeli barátom 3 hónapja volt beteg és még most sem igazi az ízlése, de már szerencsére javul.
Jó lenne, ha minél hamarabb meggyógyulna mindenki :/..
Ez az állapot nálam rosszabb mint mikor fertőzött voltam.. néha úgy érzem mintha nem is ebben a világban lennék...:(
Neked is jobbulást, kérdező! Remélem, hogy nemsokára jobban leszel! Te mikor voltál covidos?
Egyébként nekem az az egyik legnehezebb ebben, hogy sokan nem hiszik el hogy létezik post-covid szindróma, és nem csak beképzelem ezeket a tüneteket meg lusta vagyok...Pedig amúgy állítólag az emberek 30%-ánál marad valami tünet utána még hetekig/hónapokig. :(
(2-es vagyok)
Köszönöm :). Hát március 17 én lett pozitív a tesztem... de előtte már voltak ilyen enyhe tüneteim.
Hát ja, nekem se hiszik el mindig , hogy van valami bajom.. azt hiszik be beszélem.. de majd hátha a laborba kiderül valami :D .
Labor mit mutatott kérdező?
Nálam is enyhe volt a lefolyás (márc. végén estem bele), de azóta szarabb. Kis kerti munka után is meg kell állnom, nem bírom, szörnyű. Én két hét múlva megyek laborra.
Hát igazából a labor eredményem jó.
Ezek voltak az eltérések:
Eozinofil 1% 2-8% -
Limfocita 41% 20-40% +
CRP 5,38 0,10-5,00 +
Kreatinin 116 62-115 +
Ezek nagyon minimális eltérések. Illetve most volt egy olyan érzés a szívemnél mintha megállt volna... eléggé beparáztam le is izzadt a tenyerem rendesen :/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!