Most már tényleg bármi lehet Covid? Vagy szimplán csak meghültem?
Az elmúlt héten a társadalmi életem kb. a 0-hoz konvergált. Nyilvan a boltba el kellett mennem, meg a hétvégén kirandultam, husvetot is egyedul toltottem. Tegnap elmentem egy nagyobbat futni, ugy 10 km-t. Ma amikor felkeltem, levertnek ereztem magam. Volt egy idopontom fogorvoshoz, de mivel 37,8-at mutatott a homero, azt mondja ez lehet Covid is. Igy nem vett kezelesbe.
Az utcan vegig FFP2 maszkban jarok, a boltban es a buszon is. Otthon mindig az az elso hogy fertőtlenítek. Tavaly nyaron mar egyszer voltam covidos, azota tobbszor voltak hasonlo tuneteim. Igazabol most is csak a hőemelkedés az egyetlen tunet, es a levertseg. Megeri magam most tesztelni, vagy csak maradjak otthon bizva benne, hogy elmulik?
Rendelsz innen 5000 Ft-ért egy antigéntesztet magadnak, megcsinálod, kiderül, mi van. Az oltásnál a kutyát nem fogja érdekelni, csak a hivatalos teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!