Mit lehet akkor tenni, ha a körzeti orvosomnál nem halad az oltás?
Nem feltétlenül azért, mert nem érdekli a betegei. Kb 4-5 faluba jár, 4-5 falu háziorvosa, plusz itt a vàrosban is van neki egy körzete, ahova tartozom.
Anyukámnak több krónikus betegségei van, köztük COPD, szívelégtelenség, és még pár egyéb "kisseb" dolog, pl reflux, epekő.
Már februárban regisztrált ő is én is (én 25 vagyok, teljesen egészséges) és még mindig semmi, nem hívták őt sehova.
Sok helyen hallottam, hogy más háziorvos már a közel olyan fiatalokat oltja, mint én mert egyszerűen már itt tart, mindenki mást beoltott. A nagymamám se lett még oltva, pedig ő már 75 éves. Ő se tegnap regisztrált.
Szóval lehet azért halad lassan, mert rengeteg betege van de sok helyről hallottam azt is, hogy egyszerűen nem érdekli a betegei. Pl én egyszer nem láttam, pedig már 4 éve a háziorvosom. Évi 1-2 alkalommal hívom a rendelőt, akkor is az aszisztense veszi fel, neki kell elmondani a tüneteket, majd csak annyit mond, "mától ki vagy írva, szedjél sok c vitamint" ennyi :D
Amikor a derekamat húztam meg, akkor is csak annyi "pihenjek majd menjek a papírért" :D
Szóval így vagy úgy, de mit lehet akkor tenni, ha lassan halad az oltás?
Na, a mama most pénteken kapta meg az első oltást. Pedig ő már 75 és már régebben regisztrált.
Az egyik munkatársam 20 éves, ő meg ma kapta meg az első oltást. Én ezt nem értem. :D
Anyum még mindig nem, a COPD talán nem krónikus betegség?
Hívtam megint a rendelőt, "Türelem, rajta vagyunk a listán" megint leráztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!