Anyukámat még mindig nem oltották be, de nem vesz fel a telefont a háziorvos, mi legyen?
Szinte mindegyik 55-60 év feletti ismerős már megkapta az első oltást. Anya 64 éves, magas vérnyomása van, de még mindig nincs semmi hír, napok óta nem lehet elérni telefonon a háziorvost, személyesen nem lehet bemenni.
Mit tennétek ebben az esetben?
21L
A regisztráció sikeres volt, jönnek az általános emailek.
A háziorvos már jó ideje elérhetetlen, 2 hete elájultam itthon olyan rosszul lettem és akkor is elérhetetlen volt, sürgős beutaló kellett volna.
Bp. 3. Ker
Azért én ellenőrizném. Hátha most már működik a vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/ oldal.
"A regisztrálás óta kapja a Koronavírus Tájékoztatási Központ aktuális oltási információkról szóló e-mailjeit, ezért biztosra vette, hogy rendben van a regisztrációja, ám amikor ellenőrizte azt a friss kormányzati oldalon, azt a választ kapta, hogy nem, nincs rendben."
forrás:
magyarnarancs.hu/belpol/valami-nem-stimmel-az-oltasregisztraciot-ellenorzo-kormanyzati-oldallal-237090
Akkor #8.
Szerintem a háziorvos még örülni is fog, ha a levélben leírod, hogy édesanyád milyen vakcinát szeretne, mikor és hová tud elmenni, mikor veszi fel a telefont (bármikor).
A háziorvosoknak nagy munkát jelent, hogy levadásszák a megfelelő oltandókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!