Karanténba kell-e volnulni a két oltás között?
Figyelt kérdés
Tudom, ostoba kérdés, nagyszüleim be voltak oltva, és váltig biztosak benne, hogy a két oltás között karanténban vannak, én viszont sehogy nem tudom bebizonyítani az ellenkezőjét, mert nem találtam információt az interneten. Valaki tudja hogy hol van erről bármilyen tájékoztató?2021. ápr. 4. 11:41
1/4 anonim válasza:
Dehogyis! Nem kell! Viszont, ha ők otthon tudnak maradni, akkor jól teszik, mert nem túl szerencsés közvetlenül oltás után megfertőződni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ezt megmutatom, hátha elhiszik, hogy más is ezt mondja, sajnos hivatalos infót nem találtam, de nyilván mert amúgy blőd kérdés.
2021. ápr. 4. 17:48
4/4 anonim válasza:
Anyósom a héten kapta meg, a következőt júniusban fogja, szép is lenne, ha addig karanténban kellene lennie, pláne, hogy még dolgozik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!