Hogy lehet, hogy sokan az oltas után lesznek koronásak?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 3. 14:20
1/11 anonim válasza:
Mert az oltás nem előzi meg a megfertőződést.
2/11 A kérdező kommentje:
És teljesen véletlenül rá pár napra lesznek annyira koronasak, hogy meghaljanak?
2021. ápr. 3. 14:32
3/11 anonim válasza:
Még jó, hogy pár nap nem elég a teljes hatáshoz.
4/11 anonim válasza:
De ezek alapvető tények az oltással kapcsolatban, semmi értelme a kérdésednek. Minden információ megtalálható az interneten.
5/11 anonim válasza:
A vírus akár 2 hétig lappanghat. Ha ráoltanak, sokkal súlyosabb lehet és bele halhat az illető. Ezt persze nem közlik a nagyokosok...
6/11 anonim válasza:
Szerintem az a baj, hogy első oltás után már elindulnak a világba, merthát megkapták az már véd, bátrabbak lesznek és elkapják.. Szomszédasszonyomra is úgy kellett raszolni, hogy majd a második oltás után 3 héttel vaganykodjon addig üljön el a hatsojan.
7/11 anonim válasza:
6. Ezt akartam írni. Több ismerősöm miután megkapta ez elsőt, már ment vendégeskedni/bulizni, unokázni. Anyósomnak hiába magyaráztam (eleve nagyot hall és félinformációkból rakja össze ami neki tetszik), hogy az első után-egy bizonyos típusból bár várt rövid ideig, de nem számít- nem alakul ki védettség, ő már megy unokázni sógorékhoz, meg vendégségbe. Sógorékhoz, akik összejárnak mindenkivel és azon a környéken nagyon sok a covidos megbetegedés, szomszédaik haltak meg kerültek intenzívre. De leszarják.
8/11 anonim válasza:
*egy bizonyos típusból kapott és bár várt rövid ideig
9/11 anonim válasza:
Elsosorban akik az oltas hatekonysaga elott eleresztettek magukat, plane ha kimondottan zsufolt rendeloben kaptak oltast.
10/11 anonim válasza:
Ráoltanak a megkévő betegsegre mert nem tesztelnek ugye..slkakban ott a vírus..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!