Nem attól fertőződnek meg sokan, mert az oltások miatt sok ember zsúfolódik össze?
Ugye rosszabbodik a statisztika. Pedig oltanak ezerrel, és erre mondhatja az átlagember, hogy bizony összefüggés van...
Szerintem az oltások segítenek, mindössze arról van szó, hogy sok embert összezsúfolnak, és akkor kapja be a bajt. Szerintetek?
Egy pár napos cikk szerint: "A jelenlegi ütemezett oltási szakaszban több mint 5500 oltóhely áll rendelkezésre."
Napok óta negyvenpár-ezer oltást adnak be, számoljunk 50.000 oltással naponta.
Ez azt jelenti, hogy 1 oltópontra 1 napra 9-10 ember jut. Persze oké, nem egyenletes az eloszlás, de átlagban ez nem rossz, ráadásul rokonaim tapasztalata alapján a várakozás kint az épület előtt, szabad levegőn zajlik.
Szerintem továbbra is a tömegközlekedés, a boltok és a munkahelyek jelentik a fő veszélyt ilyen téren.
Ja igen, ezt kifelejtettem, de tök igaz. Mi sorra mondjuk le ezeket, nekem meglepő hogy egyáltalán szervezik a rokonok és hívnak mindenkit.... o.O
(#2 voltam)
Magyarorszagon megy csak ilyen benan az oltas, mashol oriasi terben ket meterre egymastol vegiglepkednek az emberek. Pontosan, gyorsan, szervezetten.
De miota az emberek jelentos resze, mas orszagokban is, elkezdett beleszarni a szabalyokba, nem tart tavolsagot es fuvel-faval talalkozik, tarol a virus.
Angliaban gozerovel megy az oltas es tegnap 17 halott volt, ket honapja 1000 folotti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!