Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem attól fertőződnek meg...

Nem attól fertőződnek meg sokan, mert az oltások miatt sok ember zsúfolódik össze?

Figyelt kérdés

Ugye rosszabbodik a statisztika. Pedig oltanak ezerrel, és erre mondhatja az átlagember, hogy bizony összefüggés van...

Szerintem az oltások segítenek, mindössze arról van szó, hogy sok embert összezsúfolnak, és akkor kapja be a bajt. Szerintetek?

2021. márc. 23. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez az egesz egy forgatókönyv, aki nem a betegsegben az majd az oltasba hal bele
2021. márc. 23. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy pár napos cikk szerint: "A jelenlegi ütemezett oltási szakaszban több mint 5500 oltóhely áll rendelkezésre."

Napok óta negyvenpár-ezer oltást adnak be, számoljunk 50.000 oltással naponta.

Ez azt jelenti, hogy 1 oltópontra 1 napra 9-10 ember jut. Persze oké, nem egyenletes az eloszlás, de átlagban ez nem rossz, ráadásul rokonaim tapasztalata alapján a várakozás kint az épület előtt, szabad levegőn zajlik.

Szerintem továbbra is a tömegközlekedés, a boltok és a munkahelyek jelentik a fő veszélyt ilyen téren.

2021. márc. 23. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Családi összejövetelek inkább. A mi környezetünkben karácsonykor, utána és februárban is voltak bulik, családi összejövetelek, amikből mi kimaradtunk (amúgy sem vagyunk nagy bulizgatósak). Szinte mindenki aki ezeken részt vett megfertőzödött, valaki kisebb tünetekkel, valaki nagyon, intenzíven végezte, utána gyógyszerszedés, valaki a mai napig beteg, volt kisgyerek is intenzíven. A férjem családjának településén, ahol legyintettek rá az ünnepekkor, most eléggé gáz a helyzet.
2021. márc. 23. 13:13
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Ja igen, ezt kifelejtettem, de tök igaz. Mi sorra mondjuk le ezeket, nekem meglepő hogy egyáltalán szervezik a rokonok és hívnak mindenkit.... o.O

(#2 voltam)

2021. márc. 23. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Magyarorszagon megy csak ilyen benan az oltas, mashol oriasi terben ket meterre egymastol vegiglepkednek az emberek. Pontosan, gyorsan, szervezetten.

De miota az emberek jelentos resze, mas orszagokban is, elkezdett beleszarni a szabalyokba, nem tart tavolsagot es fuvel-faval talalkozik, tarol a virus.

Angliaban gozerovel megy az oltas es tegnap 17 halott volt, ket honapja 1000 folotti.

2021. márc. 23. 13:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
"Mi sorra mondjuk le ezeket, nekem meglepő hogy egyáltalán szervezik a rokonok és hívnak mindenkit.... o.O" Igen, lett belőle sértődés is. Pár ember utána is összejárogat, nagyon rosszul voltak, de kit érdekel, megvárták, hogy jobban legyenek. Az sem hatotta meg őket, hogy egyik gyereke intenzíven van, meg hogy haltak meg körülöttük. Azt nem értem miért nem lehet akkor mit tudom én sétálni vagy szabad levegőn lenni. Miért nem tudják nélkülözni egy ideig a közös bebacást? Mert akikről beszélek azoknak ez a lényeg. :/
2021. márc. 23. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!