Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Külsőfül gyulladás DE nincs...

Külsőfül gyulladás DE nincs fül-orrgég. hétfőig???

Figyelt kérdés

Most mondjátok el komolyan...

Hagynak megsüketülni mert a KORONA miatt nincsen rendelés... Háziorvos nem hivatott be hanem csak telefonon magyarázott valamit, nem érdekelte.

Menjenek a p.csába.

Na addig mit csináljak?

Fájt mint a rohadt élet.

Nem hallok. Cataflan levitte a gyulladást, fájdalmat.

Ennyi. Ma már ha fújom az orrom, fáj a fülemben egy pont. Félek hogy a következő az hogy a dobhártyámnak annyi.

Négy rohadt nap mire kinyit az rendelő.

Én tényleg tanácstalan vagyok. Ezt tényleg meg merik csinálni??? ez szabályos???

A kormány miért nem gondol arra hogy egy alapvető (!!!) emberi szerv a fül és ahhoz igazodva lehetnek megbetegedések???

Ha meg véletlenül a rossz kezelés miatt nem fogok hallani, mondják hogy ennyi volt heló!

Aztán fizessem a továbbit is én, miattuk...

Köszönöm szépen, ha akad tanács!!!

2021. ápr. 1. 14:05
1 2
 11/11 KareszKiss ***** válasza:
2 honap és 19 nap után még szédülök és nem hallok a bal fülemre. 29 napja már nem folyik a fülem. Rendszeres kontrollra járok orvoshoz. A dobhártya még gyógyulgat. A nyomáskiegyenlitödés még mindig fesziti belülröl a hallójáratokat is..
2024. jún. 15. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!