Külsőfül gyulladás DE nincs fül-orrgég. hétfőig???
Most mondjátok el komolyan...
Hagynak megsüketülni mert a KORONA miatt nincsen rendelés... Háziorvos nem hivatott be hanem csak telefonon magyarázott valamit, nem érdekelte.
Menjenek a p.csába.
Na addig mit csináljak?
Fájt mint a rohadt élet.
Nem hallok. Cataflan levitte a gyulladást, fájdalmat.
Ennyi. Ma már ha fújom az orrom, fáj a fülemben egy pont. Félek hogy a következő az hogy a dobhártyámnak annyi.
Négy rohadt nap mire kinyit az rendelő.
Én tényleg tanácstalan vagyok. Ezt tényleg meg merik csinálni??? ez szabályos???
A kormány miért nem gondol arra hogy egy alapvető (!!!) emberi szerv a fül és ahhoz igazodva lehetnek megbetegedések???
Ha meg véletlenül a rossz kezelés miatt nem fogok hallani, mondják hogy ennyi volt heló!
Aztán fizessem a továbbit is én, miattuk...
Köszönöm szépen, ha akad tanács!!!
Menj be a hozzad legkozelebb levo ugyeletre. Kell lennie, es valamit csak tudnak csinalni veled. Egyebkent meg unnep van, a koronatol fuggetlenul, egyebkent is csak ugyelet lenne.
Vagy keress gyorsan egy maganorvost, aki tud fogadni.
Es igen, a magyar egeszsegugy egy nagy rakas szar, ha nincs penzed, megdogolhetsz, siralmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!