Ez igaz? A kérdésem a koronavírussal kapcsolatos. Szeretném meggyőzni a testvérem, hogy oltassa be magát, de nem fogom tudni (már mindent megpróbáltam) hacsak valaki meg nem tudja ezt tudományosan cáfolni....
Meg kellene nézni hányan halnak meg a covidban és milyen szövődményei vannak, ha ezek után sem akarja beoltatni magát, akkor nem kár érte... Sokan hiszik magukat okosabbnak a kutatóknál, orvosoknál.
Nekem sajnos sikerült elkapni ezt a sz*rt, alig várom h oltást kaphassak, mert borzasztó volt, azt hittem meg fogok dögleni, pedig nem vagyok pánikolós, ellenségemnek sem kívánom. Családban történt halálozás is miatta sajnos.
Jól teszi, hogy nem oltatja be magát. Ismeretlen vakcina, ez nem oltás..... Ez RNS, szintetikus anyag.....
Az oltás gyengített vírus, ez nem az!
Nem beszélve arról, hogy beadatsz magadnak valamit, amit nem tudsz hogy mi és nem tudod véd-e, ha igen meddig?! Mert hogy beoltottak is ugyan úgy elkaphatják. Aláírod, hogy te vállalsz mindenért felelősséget...... Gondold végig. Pacsi a tesódnak, úgy látszik neki jutott több ész.
5. neked se sok ész jutott sajnos.
Szerinted az orosz és a kínai vakcina mi? Nézz már utána mielőtt osztod ami neked sincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!