Fertőzhetek még?
Figyelt kérdés
Pár hete kaptam el a koronavírust, és már le is járt a karantén. Az elmúlt napokban teljesen tünetmentes voltam, viszont ma mintha visszajött volna a köhögés. Ez az után történt hogy most sok idő óta előszőr mentem el egy hosszabb sétára.2021. márc. 30. 23:38
1/4 anonim válasza:
Ez inkább a covid következménye. Postcovid.
2/4 A kérdező kommentje:
És ha post-covid az akkor azt jelenti hogy már nem fertőző? Mivel ha igen, akkor nem szívesen mennék társaságba még.
2021. márc. 30. 23:59
4/4 anonim válasza:
3# nem fog tesztet kapni. Felgyógyult, védett, nincsittsemmilátnivaló, akit érdekel menjen és fizessen tesztért. Egyébként vicc. Szüleim külföldön élnek, le vannak döbbenve itt mennyire magára hagyják az embert. Náluk ingyen tesztelnek hetente többször mindenkit, karantént negatívval oldják csak fel és nem csak annál, aki beteg volt, annál is aki nem. Itt meg... le se szarják csak telefonáltak mikor letelt a tíz nap ide-oda, aztán annyi. Én is megyek teszteltetni pénzért, hogy tudjam most vajon tényleg nem fertőzök már vagy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!