Van hely ahová az oltás ellenzők menekülhetnek, amikor kitör a káosz?

Miért kellene beoltatnia magát annak aki már átesett betegségen és értelem szerűen túlélte?
És ha az oltás ellenzők birkák akkor miért ne lehetne meghagyni őket a birkaságukban?

Miért az lenne birka, aki nem akarja beoltatni magát?
Nem inkább az, akit meggyőz az erőszakos média és kormány nyomás, hogy márpedig neked oltanod kell?

Ez egy bődületes hazugság, hogy 90 százalékban beoltatták magukat. Ezt te is tudod.
Az oltás szerzés, beoltás megszervezése katasztrofális. A vírus veszélyessége pedig meghatározhatatlan egyénekre lebontva.
Magasan képzett orvosok közt is van oltás ellenző egyébként.
Most mondja már meg nekem valaki, hogy lehet az, hogy napi 6 órában dolgoztam maszk nélkül fertőzöttekkel és mindháromszor negatív lett a tesztem? Most a legfrissebb pár napos is? Pedig ha legalább 4 bizonyítottan fertőzött nem volt a közelemben napi szinten akkor egy sem.
Immunis vagyok, vagy mi van?

Pedig itt van feketén fehéren. Logikus hogy aki ért hozzá, tudja hogy az oltás érte és nem ellene van, ismeri a működését
Te szerencsés vagy, valószínűleg immunis, vagy már átment rajtad. De ezzek mit akarsz mondani?? Ez miért segít azon aki nem ilyen szerencsés? Akit súlyosan megbetegít. Vagy csak te létezel a világon, mindenki más megdögölhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!