Kíváncsi vagyok milyen arányban vannak azok akik vesztettek el már valakit akit személyesen ismertek vagy koronavírus miatt, vagy az oltás miatt?
#30 Miért engem kérsz számon? Nem én hozom a döntéseket. Bocs, hogy nem tudom egyedül megváltani a világot. Kezded már érteni, hogy az oltás ellenesek nem is olyan hülyék? És én, egy random ember többet tud erről, mint Szent Cecília, meg a virológusok. Ez azért vicces. Tán mégiscsak összeesküvés elmélet folyik a háttérben, vagy fogalmuk sincs, hogy mit kéne tenni?! 🤔
Izraelnél is ha jól tudom, 2020 márciusában regisztrálták az első fertőzöttet, tehát kb akkor, mint nálunk. Ehhez képest ott jelenleg cirka 6 ezer halott van idáig, ami jó, de nem a vakcinának köszönhető, mert oltás előtt sem érték el azt a halálozási arányt, mint Mo. Tehát Izrael példája nem azt mutatja, hogy az oltás a megoldás. Most mondjam azt, hogy Mo-n borzalmas az eü? Covid előtt is az volt, a kórházi esetek túlnyomó többsége akkor is fertőzésekbe és tüdőgyulladásba halt bele. Ezen nincs mit szépíteni.
35: A biológiakönyvek meg az egyetem agymosás!!!! Hát nem tudtad?????
/irónia/
minden oltással előfordul hogy van aki belehal. Nem volt még eddig 100% biztonságos oltás a világon. Ezek a sebtiben készültek már miért is lennének kivételek? Az lenne a hihetetlen ha senki nem halna bele.
Aki megértette #38 iróniáját, az már esélyesen elolvasta az immunológia könyvet is.
Igen, egyetértek, az emberek egy szalagcímnél többet nem is hajlandóak elolvasni, megérteni, nemhogy megtanulni.
Haaahhh! Régi szép idők, amikor egyetemen a 2000 oldalak könyvre volt 3 napom, hogy megtanuljam, és vizsgázzak belőle. A gyorsolvasás megtanulása nagyon hasznos volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!