Az alvás zavaromra keresek természetes gyógymodot?!
Minden pici zaj zavar nem tudok pihenni
Eddig altatot használtam de szeretnék természetes dolgokat is kiprobalni ami tenyleg bevalik es nem kellene ennyire kemeny modszerekhez nyúlnom!
Tapasztalat? Az ára nem számit csak nem birom már tovabb szeretnék mélyen aludni legalább 8 órát egybe mert még erős altatoval is felkelek éjszaka többször
Ha több mint 2-3 hete szedsz altatót, akkor hozzászokhattál, és ez okozhat álmatlanságot. Tolerancia elvonási tünetnek hívják.
Amúgy izgatószerek elhagyása ( kávé, cigi, alkohol), napközben lefárasztani magad, és alvás előtt már csak nyugis dolgok, pl olvasás, kellemes film, macska simogatás. Érdemes kikapcsolni a mobilt.
- levendula illóolaj pl párnádra, vagy csak párologtatni alvás előtt
- citromfű tea
- tedd le a telefont, digitálisvackot min. félórával tervezett alvás előtt
- sötétíts be, szellőztess ki
- én ha extrém feszült vagyok valami miatt, akkor lefekvés előtt vagy már az ágyban fekve macskadoombolás-videót hallgatok a YT-on :)
Köszöm mindenki válaszát !!
Sajnos honapok ota altaton élek .. útolsó anonim milyen helyek ? Bővebb infó?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!