Holnap kapom a vakcinát. Kell e valamilyen különlegesebb módon felkèszülnöm?
Figyelt kérdés
Astra Zeneka.2021. márc. 22. 20:58
1/15 anonim válasza:
Igyál. SOKAT. Holnaptól kezdve jó pár napig, napi 3 litert. Hidegrázás, verejtékezés, "minden bajod" holnap este lehet, hogy előfordul, normális.
2/15 anonim válasza:
Ha van nyomtatód, akkor a beleegyező nyilatkozatot érdemes kinyomtatni és kitölteni előre. Egyébként meg olyan ruhában menj, aminek könnyű feltűrni az ujját. Szerintem mással nem tudsz készülni.
3/15 anonim válasza:
Hát en max annyit csinálnék hogy olcsóbb gyulladáscsökkentő, lázcsillapító ilyesmik legyenek otthon ha nincsen.
4/15 anonim válasza:
Ja, és legyen otthon lázcsillapító, mert belázasodhatsz az oltástól. Ilyenkor érdemes bevenni a gyógyszert, hátránya nem nagyon van, nem éri meg fölöslegesen szenvedni.
5/15 anonim válasza:
Jé, itt egy kötsög 64%-os, aki mindenkit lepontoz. :D Biztos féltékeny, hogy valaki kap oltást. :)
6/15 anonim válasza:
5lehet valami hobbytudós , biztos jobban ért mindenhez..
7/15 anonim válasza:
Ti hogyan látjátok, hogy valaki hány százalékon áll? Azt hittem már csak a válaszoknak van "százalékuk". (Elnézést, ha hülyeséget kérdeztem)
8/15 anonim válasza:
Arra keszulj, hogy altalaban a masnap vacak. Szoval munkavegzes nem biztos,hogy menne. Ez az altalanos.
Nekem ez tegnap tortent meg, halistennek ma mar a regi vagyok.
9/15 anonim válasza:
#7 ha rányomsz a százalékra, kiad rengeteg ilyen kört. Bár nem igazán sikerült még rájönnöm, hogy ez micsoda. Ha valaki tudja, világosítson fel légyszi! :D
10/15 anonim válasza:
Kempingszéket vigyél, meg tanulmányozd a vakcinád helyesírását, ha már ezt kapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!