A Salvus víz kúra szerinti alkalmazása meggyógyítja a refluxot?
Figyelt kérdés
Valakinek sikerült már vele? Ha igen hogyan alkalmazta? Hány dl 1 nap, hányszor, étkezések előtt-után vagy mikor?
Bármi más tippet, tanácsot, házi praktikát elfogadok a Salvus vízen kívül is. Sajnos a gyógyszer nem igazán segít.
2021. márc. 19. 13:09
1/4 anonim válasza:
A refluxot már soha semmi nem gyógyítja meg, csak tünetmentessé lehet tenni. Ha meg tudod inni a Salvus vizet sokat nem árthatsz, próbáld ki. Sajnos nekem nem ment le. De ezt is csak kúraszerűen szabad.
2/4 A kérdező kommentje:
A fül-orr gégész orvos szerint gyógyítható csak több hónapos diéta szükséges hozzá.
2021. márc. 19. 13:29
3/4 anonim válasza:
Őszintén szerintem sem gyógyítható teljesen kicsit olyan mint az IR hogy csökkenthető a kilengés, és jobban tud lenni az ember ,de 100%-os gyógyulás sose fog beállni. Ezzel együtt kell élni. Nekem édesapám refluxos igaz ,de ő is próbált már mindent, bár neki lehet a dohányzás se tesz jót a refluxára. Ő quamatelt vesz be ha úgy érzi magas a sava, de alapjáraton jól van. 1-2 kajától nem jó a sava azt kitapasztalta, és azokat kerüli. Jobbulást kívánok neked, és ahogy az előző hozzászóló mondta ártani nem árthat, próbáld ki:) Jó egészséget!
4/4 anonim válasza:
Nekem nem használt, most Peridot víz kúrát csinálok, ez jobban bevált. Persze így is vannak időszakok amikor erősebben előjön, főleg ha nem kerülök bizonyos ételeket, csokit, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!