A COVID miatti hasmenés mennyire durva?
Figyelt kérdés
Hasmenésem van reggel óta, ráz a hideg. Elég sokszor kell mennem, de nem vagyok a halálomon. Hogy tudom eldönteni, hogy koronás vagyok, vagy romlott volt a vacsi?2021. márc. 18. 12:54
1/3 anonim válasza:
Covid teszt, vagy majd az idő eldönti
Ha holnapra már kutyabajod sem lesz akk valószínűbb a gyomorrontás. Az meg hogy milyen a covidos hasmenés? Van hogy semmilyen ezt azért nem lehet csak így kitalálni abból hogy megy a hasad
2/3 anonim válasza:
Két hétig volt hasmenésem. Ez így durva?
3/3 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert a hasmenés elég tág fogalom és csak szerettem volna tudni, hogy egy kis hasmenés aggodalomra ad e okot, vagy csak akkor kell erre gondolni, ha fel sem tud állni az ember a wcről. De mindegy, én már jól vagyok.
2021. márc. 20. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!