Mi lehet az oka annak, hogy a rákra nincs hatásos gyógymód, (a kemoterápia az egyetlen de az az egészséges sejteket is pusztítja, és rengeteg mellékhatást okoz) de a koronavirusra már kb gombamód szaporodnak a vakcinák?
A deutérium csökkentett víz elméletileg jó a rákra, Prof. Boros László szerint:
https://www.youtube.com/watch?v=O-Bt3YQbAkI
Egyébként a prevenció a fontos. Például, ha valaki nem engedi, hogy lecsökkenjen a D-vitamin szintje, mert szed kiegészítőt, az jó lehet az influenza és a koronavírus ellen is. Sőt, még sok más betegséget is hatékonyan meglehet vele előzni.
Sima nátha mit jelent? Hány baktériumot, vagy vírust fed le? Mindre lehetne védőoltás, de ott már az előny/kockázat más képet mutatna.
A rák meg... Szintén sokféle van. Ha kórokozó okozza, akkor igen, működhet a védőoltás (lásd HPV), de a legtöbb esetben nem ismerni a kiváltó okot, így nincs meg a kórokozó, ami ellen védekezni lehetne.
Neked nagy a pofád, itt pampogsz, hogy hogyhogy így jönnek sorra a védőoltások ilyen rövid idő alatt. Hát képzeld, influenzára minden évben mást adnak be, mégse köpköd senki.
És a rákot ne hasonlítsd már össze egy vírussal.
Kedves kérdező!
Először értelmes választ akartam adni, de miután megláttam a hozzáállásodat, meggondoltam magam, és az egyik kommentedet is jelentettem.
Nulla előrelépés?
Vannak ráktípusok, amelyeknél ma már teljes gyógyulás, vagy legalább teljes tünetmentesség érhető el.
Például...
A mellrák. Ma már kezdeti stádiumban nagyon jól kezelhető. A méhnyakrák szintén.
Nekem myeloma multiplexem van. Nem gyógyítható. De ma már őssejt transzplantációval tízéves tünetmentes időszak érhető el, és utána ismételhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!