Mi lehet a problémám?
Jó pár éve, kisgyerekkorom óta nagyon ropognak az ujjaim, ezzel még nem volt semmi gond, csak utána elkezdett még jobban ropogni az ujjam és már a vállam, lábujjaim is. Már bármelyik irányba mozgathatom mindenhogy recseg szinte. Erre 1 évre nagyjából a kisujjam elkezdett beakadni, alig tudom behajlítani, csak oldalra elmozdul majd visszapattan, erre rá pár hónapra megtörtént a másik kisujjammal is csak gyorsabb leforgása volt.
Jelenleg 17 éves vagyok, próbáltam ortopédiára elmenni, de sosem tudtak időpontot adni, ez volt 2019-ben.
Múltkor voltam háziorvosnál egy másik problémámmal, ami már kezd elmúlni, akkor csináltattak vérképet, több vizelet labort, minden eredményem rendben volt semmi eltérés, ez volt 1 hónapja.
Szeretnék elmenni ezzel háziorvoshoz, de múltkor is csak lecseszett hogy korona idején miért foglalkozok ilyen problémákkal és őszintén nagyon nincs kedvem emiatt elmenni hozzá.
Ízületi gond lehet igen...
Az ilyen orvosról inkább nem mondok semmit, de most sajnos sokmindenki így viselkedik.
Kollagént próbálj szedni, hátha segít, ha kopás esetleg , amíg nem jutsz el orvoshoz
( Szabad orvosválasztás van Magyarországon,ha nagyon f√sz akkor, lépj onnan, ez nem megfelelő hozzáállás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!