Ki mennyi ido alatt jott rendbe a koronavirusbol aki nem kerult korhazba?
3
Karantén? Szerinted azt nézi valaki? Nekem se szóltak semmit, semmi papírt nem kaptam, soha nem ellenőriztek. Odamentem ahova akartam. Persze azért nem mászkáltam csak két naponta a sarki kisboltba szaladtam le amikor tudtam, hogy nincs nagy forgalom.
Nekem kb egy hét volt. Különösebb tünetem nem volt, indokolatlanul fáradtnak éreztem magam, meg a szaglásom, ízérzékelésem ment el.
Fiatal vagyok, más betegség nélkül.
Február 18-ka óta vagyok itthon coviddal.
Most éppen ott tartok, hogy sokszor van lègszomjam, nehézlégzésem, fulladok esténként. Ez vajon meddig fog velem maradni?
A tüneteim amúgy elég sokfélék voltak. Az elején volt a magas láz (hajnali 5-kor már 38 feletti hőt mértem). Torokfájás, a nagyon durva fajta (vizet alig bírtam lenyelni). Köhögés, köpet (sokszor öklendező rohamok jöttek rám az erős köhögés miatt). Izomfájdalom, végtag fájás, mintha influenzás lennék. A szagláson a második héten ment el és kb egy hétig volt nulla szagláson. Szedtem az elején anti-biotikumot, mert a háziorvos sima torokgyulladásnak gondolta a dolgot... Most ilyen asztmásoknak való inhaláló készüléket használok.
8-as válaszoló, megkérdezhetem, milyen jelei vannak a tüdőgyulladásnak? Időnként szúrást érzek a bordáim között, meg ugye van ez a nehézlégzés.
Nem tudom, a többi válaszoló hol él, de minket az elmúlt öt napban háromszor ellenőrzött a rendőrség, hogy a helyünkön vagyunk-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!