Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ki mennyi ido alatt jott...

Ki mennyi ido alatt jott rendbe a koronavirusbol aki nem kerult korhazba?

Figyelt kérdés
2021. márc. 7. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb 2 nap volt ameddig voltak tüneteim.
2021. márc. 7. 20:11
 2/11 anonim ***** válasza:
43%
Papám az és boltba jár
2021. márc. 7. 20:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem kell neki karanten? Hogyhogy?
2021. márc. 7. 20:18
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Az öregnek beszélhetsz
2021. márc. 7. 20:19
 5/11 anonim ***** válasza:
18%

3

Karantén? Szerinted azt nézi valaki? Nekem se szóltak semmit, semmi papírt nem kaptam, soha nem ellenőriztek. Odamentem ahova akartam. Persze azért nem mászkáltam csak két naponta a sarki kisboltba szaladtam le amikor tudtam, hogy nincs nagy forgalom.

2021. márc. 7. 20:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb egy hét volt. Különösebb tünetem nem volt, indokolatlanul fáradtnak éreztem magam, meg a szaglásom, ízérzékelésem ment el.

Fiatal vagyok, más betegség nélkül.

2021. márc. 7. 20:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Nekem is csak kohogesem van es faradtsagom 5 napja, a szaglasom ma ment el, izt meg erzek
2021. márc. 7. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy hónapot voltam táppénzen. Az első tíz napban fokozatosan egyre magasabb lett a lázam, egy hét után kaptam antibiotikumot. 10 nap után A covid-osztályon de járóbetegként csináltak CT-t, laborvizsgálatokat. Akkor kiderült, hogy tüdőgyulladásom van, az oxigén szaturációm is romlani kezdett, és a trombózishajlamot jelző értékek is megemelkedtek a laborvizsgálat szerint. Erre is adtak gyógyszert, de nem kellett bent maradnom a kórházban. A kapott injekcióra allergiás lettem, kicserélték egy másik szerre, azzal, hogy ezt mindenképpen használnom kell, szedjek hozzá antihisztamint, ha szükséges. A második hét végére már nem volt lázam, és a mély lélegzetvételtől se kezdtem köhögni, de a háziorvos csak további két hét után engedett vissza dolgozni.
2021. márc. 7. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Február 18-ka óta vagyok itthon coviddal.

Most éppen ott tartok, hogy sokszor van lègszomjam, nehézlégzésem, fulladok esténként. Ez vajon meddig fog velem maradni?

A tüneteim amúgy elég sokfélék voltak. Az elején volt a magas láz (hajnali 5-kor már 38 feletti hőt mértem). Torokfájás, a nagyon durva fajta (vizet alig bírtam lenyelni). Köhögés, köpet (sokszor öklendező rohamok jöttek rám az erős köhögés miatt). Izomfájdalom, végtag fájás, mintha influenzás lennék. A szagláson a második héten ment el és kb egy hétig volt nulla szagláson. Szedtem az elején anti-biotikumot, mert a háziorvos sima torokgyulladásnak gondolta a dolgot... Most ilyen asztmásoknak való inhaláló készüléket használok.

8-as válaszoló, megkérdezhetem, milyen jelei vannak a tüdőgyulladásnak? Időnként szúrást érzek a bordáim között, meg ugye van ez a nehézlégzés.

Nem tudom, a többi válaszoló hol él, de minket az elmúlt öt napban háromszor ellenőrzött a rendőrség, hogy a helyünkön vagyunk-e.

2021. márc. 7. 21:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem a köhögés, mellkasi égető fájdalom két nap alatt rendbe jött. A szaglásom viszont az 5.dik napon ment el, másnapra már az ízlésem is ez volt egy hétig de ennyi. volt a nagy korona vírus történet nálam pedig szívbeteg és cukor beteg is vagyok.
2021. márc. 8. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!