Az mentális zavarnak számít, ha szeretek lelki fájdalmat okozni az embereknek?
Figyelt kérdés
Ez akkor jelentős, ha az illető alapból gyenge, problémákkal rendelkezik. Főként pszichés betegekről van szó. A stabil emberekkel nagyon jól kijövök, támogatom őket, de ha kiszimatolok valami gyengeséget, akkor azt ki is használom. Idegenekre vonatkozik, barátokra/családra egyáltalán.2021. márc. 6. 16:24
1/12 anonim válasza:
Nem, nem mentális zavar, hanem bunkóság.
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam. :)
2021. márc. 6. 16:27
3/12 alletta válasza:
nincs mentális zavarod, csak simán kihasználod a nálad gyengébbeket. jellemtelen alak vagy.
4/12 anonim válasza:
Szerintem szociopátia gyanús.
Egészséges ember ilyet nem csinál.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem inkább rossz a jellemem? A jellemtelen szerintem nem pontos megnevezés.
2021. márc. 6. 16:31
6/12 A kérdező kommentje:
4
Érzek empátiát a szeretteim, illetve az állatok iránt.
2021. márc. 6. 16:31
7/12 anonim válasza:
Kerdezo, mivel erre te magad rajottel, nem vagy mentalis beteg, hiszen tudatosan csinalod. De lehet tudatosan nem csinalni, visszafogni magad. Komolyan nem ereznel buntudatot, ha egy idegen a te viselkedesed miatt kerulne meg rosszabb lelki helyzetbe, depressziós lenne, esetleg fontolgatna az ongyilkossagot?
9/12 anonim válasza:
Ha szeretsz fájdalmat okozni igen.
10/12 A kérdező kommentje:
7
Picit sem.
2021. márc. 6. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!