Refluxos vagyok, és túl sokat ettem?
Figyelt kérdés
Sovány vagyok, és refluxom van. Szeretek enni, de alig tudok hízni. Ma ebédre sokat ettem, talán túl sokat is, mert a gyomrom ég (ezt már megszoktam) és a gyomorszájamtól jön vissza az étel a nyelőcsövemig. Ez utóbbi viszont csak akkor van, ha sokat eszek egyszerre. Most ez történt. Egy órakkor ebédeltem, de még mindig mocorog a gyomrom, mintha nem tudna lejebb menni az étel. Mivel tudnám enyhíteni ezt az érzést?2021. márc. 6. 14:59
2/5 A kérdező kommentje:
Ezek nem használnak. Nincs puffadásom.
2021. márc. 6. 15:35
3/5 anonim válasza:
De használnak. A Quamatel, Nolpaza savlekötők. Megakadályozzák a sav nyelőcsőbe és légutakba jutását. Nekem is Refluxom van és ezt írták fel, úgyhogy nyugodtan szedheted, amíg jó nem lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem használnak. Attól hogy neked jó mert még ezekkel a vény nélkükiekkel megoldható, az nem jelenti azt hogy másoknak is jó.
2021. márc. 6. 16:19
5/5 anonim válasza:
És, akkor most mit mondjunk neked, ha a gyógyszer nem felel meg? Nincs röntgen szemünk, hívd fel hétfőn a dokidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!