Majd ha lecseng ez az egesz orult jarvany, akkor plane nem kotelezhet koronatesztre a munkaltato, mint a hogy most sem. Jol gondolom? Szeretnem igen, mivel most sem kotelezo.
Figyelt kérdés
Sem akkor ha uj vagyok, sem akkor ha mar reg nem ujkent dolgozom. Van aki irta h nem kotelezo a teszt sem az oltas sem.2021. márc. 5. 22:34
31/40 A kérdező kommentje:
Idiotak kimeljenek! Nem is kotelezhet a munkaltato a teszt really mivel alapbol nem kotelezo
2021. márc. 5. 23:52
32/40 anonim válasza:
De ha ennyire vágod a témád, miért írsz ki kérdést?
33/40 A kérdező kommentje:
Azert mert velemenyre vagyok kivancsi, de a pias szivos fonok ur ne irjon :D
2021. márc. 5. 23:56
34/40 anonim válasza:
'Kiemeli, hogy nincs jogszabályi előírás, ami kötelezővé teszi a munkahelyeken a tesztelést, de amennyiben a munkáltató a munkavédelmi szakember és az üzemorvos által elvégzett kockázatértékelés eredményeképpen vállalati szabályzatban rögzíti, hogy mely munkakörökben és milyen körülmények fennállása esetén indokolt és arányos intézkedés a tesztelés, akkor az kötelezővé tehető a biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtése érdekében.'
35/40 A kérdező kommentje:
Verge egy normalis ember itt. Koszonom Istenem, feludules :) Akkor ezek szerint attol is fugg, milyen tipusu munkahelyre jelentkezem. Van ahova kell a teszt van ahova nem
2021. márc. 6. 00:04
36/40 anonim válasza:
Egy személy válaszolgatott neked mindvégig, haver. :)
37/40 A kérdező kommentje:
Tehat magyarul szopatott :D elnezest a kifejezesert :D
2021. márc. 6. 00:07
38/40 A kérdező kommentje:
Mondtam en h nem fonok :D
2021. márc. 6. 00:10
39/40 A kérdező kommentje:
Szoval ami nem veszelyes munkahely please irodai, oda nem kell teszt
2021. márc. 6. 00:23
40/40 A kérdező kommentje:
Nem please hanem pl
2021. márc. 6. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!