Majd ha lecseng ez az egesz orult jarvany, akkor plane nem kotelezhet koronatesztre a munkaltato, mint a hogy most sem. Jol gondolom? Szeretnem igen, mivel most sem kotelezo.
Figyelt kérdés
Sem akkor ha uj vagyok, sem akkor ha mar reg nem ujkent dolgozom. Van aki irta h nem kotelezo a teszt sem az oltas sem.2021. márc. 5. 22:34
21/40 A kérdező kommentje:
Az h fasza fonok vagy-e, azt a dolgozoidnak a tisztje eldonteni, nem a tied :P :D ;)
2021. márc. 5. 23:04
22/40 anonim válasza:
Dolgozhatsz bekokózva és beszívva. Alkoholt csak minimális szinten tolerálom. :P
23/40 A kérdező kommentje:
Nem kokozom, nem szivok be, nem iszom alkoholt (akarmilyen hihetetlen a magyar atlagot nezve) tiszta eletet elek. Na ehhez mit szolsz fonok ur? :D
2021. márc. 5. 23:09
24/40 anonim válasza:
Azt, hogy cégünk elképzelései nem férnek össze az Önével. :D
25/40 A kérdező kommentje:
Haha, szoval nalatok mindenkit be van szivva? Akkor mar ertem miert akarjatok a koronatesztet :D :D
2021. márc. 5. 23:12
27/40 A kérdező kommentje:
Te altalaban igen? Akkor plane nem akarnek nalad dolgozni :D Eddig tiszta eletu fonokeim voltak es ez a normalis :P
2021. márc. 5. 23:18
28/40 A kérdező kommentje:
Egyebkent te szerintem akkor vagy fonok, amikor en a katolikus egyhaz feje :D
2021. márc. 5. 23:23
30/40 A kérdező kommentje:
Mondom, :D epelmeju fonok nem igy reagal :D aki szerint a beszivas normalis az nem normalis ;)
2021. márc. 5. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!