Akik igazoltan elkapták a covidot! Meddig voltatok betegek és milyen tüneteitek voltak?
Én kb. 1 hétig szenvedtem, utána csak enyhe felszakadó köhögés, fejfájás. Már lassan a szaglásom is visszajön pár hét után.
Tüneteim voltak: torokfájás, mandulagyulladás, elment a hangom, fulladásos köhögés, tüdő fájdalom, hőemelkedés, fejfájás, végtagfájdalom, szaglás vesztes.
Én eléggé megszenvedtem pedig fiatal vagyok (28) csak túlsúlyos. Láz, szintén majd megfulladás napokig terhelésre (alig kaptam levegőt), tüdőgyulladás, hát és derék fájdalom, köhögés (na az is rohadt jót tett a nehézlégzésnek) plusz vérhigítóval is kellett magam szurkálnom.
Lassan 3 hete gyógyult vagyok, és a fáradtság és a nehézlégzés most sem múlt el teljesen. :( Vigyázzatok magatokra, a covid nem játék, és butaság, hogy csak 1 influenza. Bár az lenne.
Hogy vagy kérdező?
Engem tegnap teszteltek, pozitív lett, vasárnap óta voltak tüneteim.
Eddig nem hogy jobban, de inkább egyre rosszabbul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!