Koronavírustól szédülhetek?
Figyelt kérdés
Barátnőm koronás. Lassan 2 hete ápolom, egésznap együtt vagyunk. Nekem semmi tünete, csak nagyon sokszor szoktam szédelegni, émelyegni. Igazából semmi bajom, csak érzem magamon, hogy nincs minden rendben, de halálomon nem vagyok. Barátnőm lázas és egésznap köhög. Másnál okozott csak szédülést? Azt olvastam a neten, vírus okozhat ilyen bajokat, csak az a furcsa, hogy ezen kívül semmi más bajom nincsen.
28/F
2021. febr. 28. 04:16
11/15 A kérdező kommentje:
Igen
2021. márc. 1. 19:51
12/15 anonim válasza:
Igyál eleget, egyél eleget, aludj eleget. Nem tudjuk megmondani ennyiből gyakorikérdéseken keresztül, hogy koronás vagy-e...
13/15 anonim válasza:
Nem tudjuk megmondani ennyiből agyakorikérdéseken keresztül, hogy koronás vagy e!
14/15 anonim válasza:
Én is szédültem, de volt más tünetem is. Söt még a védöoltás után is szédültem.
15/15 anonim válasza:
Nekem is volt szédülés, de fejfájás, láz, szaglásvesztés mellett.
Amúgy nem értem miért pontozták le a 9-est. Egyértelmű hogy elkaptad, de attól könnyen lehet hogy tünetmentes vagy és a szédülés mástól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!