Csinálhatok olyat hogy elmegyek a barátomhoz és ott maradok vele még meg nem gyógyul? Pozitív lett a tesztje
Figyelt kérdés
Tegnap előtt volt teszten és pozitív neki, én is elmentem nekem negatív. Ma 3.napja nem láttam és már most nagyon hiányzik nem fogok nélküle kibírni több időt. Vele akarok lenni mert beteg lázas is ott akarok lenni vele nem érdekel ha elkapom. 😔2021. febr. 26. 22:38
1/8 anonim válasza:
Persze, viszont ha nincs karanténban, akkor kedvedre jöhetsz-mehetsz.
2/8 anonim válasza:
De igen, kibírod. Mas honapokat, eveket kibir a csaladja nelkul.
Mindig ez jusson eszedbe.
3/8 anonim válasza:
Ha szeret akkor nem enged be a házba, kettőtök közül hátha neki van esze. 3 nap, atyaisten...
4/8 anonim válasza:
Pozitiv a tesztje, már hogyne lenne karanténban. A kérdező is karanténba kerül, ha nála tölti az idejét.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy akkor én is karanténban leszek de nem érdekel. Mellette akarok lenni, úgysem tudok másra figyelni csak ő van az eszembe egésznap
2021. febr. 26. 23:06
7/8 anonim válasza:
Tehát aki róla gondoskodik, gondoskodjon rólad is?
Ja, és karanténban van, tehát nem mehet be senki. Ha te is karanténba kerülsz (ha hivatalos), rögtön kiderül, hogy megszegtétek, még meg is büntetnek mindkettőtöket.
8/8 Angel3000 válasza:
Kedves kérdezô! Megértem az aggòdàsodat a Szerelmedért, de sajnos most màr nem lehet mit tenni, - Karanténban van, és nem fogadhat senkit se, ahogy a 7-es vàlaszolò is megirta! Telefonon tudod tartani vele a kapcsolatot, -legalàbb! Minden jòt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!