Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Agydaganat vagy más?

Agydaganat vagy más?

Figyelt kérdés
Egyes panaszaim lassan egy éve fennàllnak példàul kettős látás. Eleinte nem volt gáz, viszont most azt érzem már nagyon zavaró. Az utobbi hetekben napokig fajt a fejem. Ma van a harmadik napja, amikor nem faj. De ha fajt is, fajdalomcsillapitora elmult. Szemeszeten voltam, de nem talaltak semmit, viszont honapokkal kesobbre kaptam idopontot neurologiara. Aggodom, hogy mivan, ha addig nekem kampec. Ezeken kivul egyebkent teljesen jol erzem magam, fiatal vagyok, sportolok es semmilyen mas tunetem nincs. Megis rettegek.
2021. febr. 25. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha teheted, magánrendelésre menj, ez iszonyat ami az állami ellátásban folyik. Ha bejutsz a neurológiára, ő valószínűleg elküld CT-re, MRI-re, amire megint hónapokat kell várni. Jobbulást, és ne idegeskedj.
2021. febr. 25. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg igen
2021. febr. 25. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Kitalalom, 20-25? Nem agydaganat lesz, ne aggodj. Mikor mesz neurologiara?
2021. febr. 25. 23:00
 4/6 A kérdező kommentje:
17. Aprilis kozepen
2021. febr. 25. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, gondolom dr. google kidobta, hogy ha kettős látásod van, akkor biztos agydaganatod is. Nem is csodálkozom mert akár mit is beírsz daganatod van... Nekem is szokott lenni nem mindig, leginkább elektronikus dolgoknál, ott is legtöbbször akkor, ha fekete a háttér, és világos a szöveg. Nekem kéne hordanom szemüveget pont tegnap felvettem és jobb volt a helyzet. Egy dokit megér a dolog, mert legalább megnyugszol, fejfájás is sokmindentől lehet, nekem nyár végén volt, hogy a halántékomnál 1 héten keresztül enyhén olykor nagyon fájt a fejem. Amint jött az őszi idő el is múlt. Egyébként az sem mindegy hol fáj a fejed ha jól tudom, mintha olyat olvastam volna, hogy itt a füled mögött az valami idegrendszeri cuccos, de kiemelném nem biztos hogy így van! Szerintem nincs miért aggódnod írtad hogy sportolsz, ami tök jó, de ha egy orvostól hallod, hogy nincs gond akkor az mégiscsak jobb. Azért majd írd meg miujság! :)
2021. márc. 7. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:
5. vagyok még annyit had tegyek hozzá, hogy ne parázz rajta mert csak rosszabb lesz, tudom milyen nekem sérvem van aggódtam 2 hónapig, hogy mi lehet, odáig jutottam, hogy szorongtam, beképzeltem ezt-azt, szar volt a gyomrom... Szóval csak pozitívan!!
2021. márc. 7. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!