Mi lesz, ha én nem akarom beoltatni magam a covid-19 vakcinával?
#11: És mekkora az a tű, amivel a kutyákat chipezik? ;)
Igen, hallottam nanotechnológiáról. Így tudom, hogy ilyen összetételű komplett szerkezeteket nem lehet ilyen méretben a mai tudásunk alapján gyártani.
A kutyákba tett chip is nagyobb, és az is csak arra elég, hogy tárol egy számsort, amit közelre tartott olvasóval le lehet olvasni, nem többet!
Jelenleg is vannak kötelező védőoltások. Megnézném, azoknál mi a retorzió ha valaki nem adatja be, az valószínűleg jó kiindulási pont lehet. Plusz lehet, hogy most majd korlátozva lesz az utazás azoknak, akik nem oltottak.
Emberek millióit oltották már be olyan szerrel, ami néhány nap/hét után kiürül a szervezetből. Ha komoly, tömeges mellékhatások lennének, már tudnánk róla.
3: Dehogynem veszélyes. Ne mondd már, hogy egy krónikusan beteg, vagy gysnge szervezetű embert veszélybe sodornl a buta elképzelés miatt, miszerint minden visszaáll a régibe?! Mit is mondanak? Ezt kell tenni, hogy minden a régi legyen. Jó fenyegetés. Ha nem hajoltok meg a diktatúra előtt, akkor komoly baj lesz.... csak még óvatosan.
Amúgy meg kötelező lesz. Itt is olyan agymosás megy, mint É-Koreában. Az emberek meg mennek utána. Majd egy év múéva meglátják, mi lesz itt. A korona csak kezdet...
Amúgy ha kötelező lesz és nem akarok beadatni meg fogod magadat és lefizeted a háziorvost aki beírja hogy megkaptad közben meg nem adja be.
Nem csak a politikusok tudnak játszani a számokkal.
18: ez már az én gondolatomban is jelen volt.
19: Úgy legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!