Hipochondriás lennék?
20 éves vagyok, és akármit érzek magamon mindig a legrosszabbra gondolok.
Például, találtam egy nagy görcsöt a mellemben, és annyira sokat nyomkodtam, hogy nagyon megfájdult a mellem, aztán bebeszéltem magamnak,hogy a fájdalom a görcs miatt van, és biztosan mellrákos vagyok (aztán kiderült,hogy annak a görcsnek ott is kell lennie..)
Egyszer nagyon fájt a derekam, orvoshoz is voltam vele, nem segített semmi, egyszer baráti összejövetelen kifakadtam,hogy biztosan rák ( visszagondolva vicces,derékrák :D )
Elkezdett a szemhéjam rángatózni, utánaolvastam,hogy akár agydaganat is lehet,aztán azóta ha ráng, akkor azonnal agydaganatom van.
Refluxtüneteim jelentkeztek, hirtelen szúró fájdalom a mellkasomban, diagnosztizáltam magam,hogy biztosan szívbeteg vagyok, vagy rák.
Valamelyik nap séta közben szúró fájdalmat éreztem a hónaljamnál, első gondolatom az volt,hogy nyirokcsomó daganat.
Szerintetek hipochondria?
Sajnos volt a családban daganatos beteg, abból fakadó trauma ??
20 éves vagyok.
Hypochondria, vagy pánikbetegség
Hidd el, ebben a korban elképesztően ritkák a daganatos betegségek, rendkívül valószínűtlen, hogy az lennél
Utolsó!
Igen, sajnos édesapám fiatalon meghalt benne,borzasztóan rettegek a ráktól..
Akkor viszont apukád halálát kéne valahogy feldolgoznod, mert úgy tűnik, nem sikerült, vagy valahol félresiklott a gyászfolyamat (bocs, hogy csak ilyen hülyén tudtam megfogalmazni).
Érdemes lenne megpróbálnod beszélni egy pszichológussal, mielőtt még mélyebbre ásod magad ebben a gödörben. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!