Fiatalok. Felvennétek valamelyik Covid-19 elleni védőoltást?
Amíg nem muszáj, nem. Május óta járok sokfele, és semmilyen covdira utaló tünetem nem volt eddig, tehát már simán lehet, hogy átment rajtam, tünet nélkül. Épp ezért fölöslegesnek tartom, és nem is bízok benne. És még mielőtt valaki idejönne okoskodni, hogy akkor maradjak otthon, nehogy megfertőzzem, szólok, hogy az oltással csak magát védi az ember, ugyanúgy fertőzhet.
19/F
Nem venném fel, ez egy magyartalan hülyeség, angolból tükörfordítva, felejtsük már el!
Ellenben valószínűleg beoltatnám magamat, nyugati vakcinával biztosan, a kínaiban és oroszban már nem annyira bízom, és komolyan elgondolkodnék rajta. Nem azért, mert félek a vírustól, ősszel átestem rajta mérsékelt tünetekkel, hanem azért, mert elegem van a korlátozósdiból, és sajnos úgy látom, hogy addig nem lesz vége ennek az örületnek, amíg az megfelelő átoltottság miatt már teljesen védhetetlen nem lesz.
Én biztos, hogy nem fogom beoltatni magam.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!