Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Minden túlsúlyos ember beteg?...

Minden túlsúlyos ember beteg? Schoobert Norbi szerint igen! Bővebben lent! 23/F

Figyelt kérdés
Schobert Norbi mondta a napokban az egyik videójában, hogy szerinte minden túlsúlyos ember beteg. Cukorbeteg, pajzsmirigy, szívelégtelenség stb...Én 185 centi magas átlagos testalkatú 67 kilós férfi vagyok. Nekem csak a telt, molett, túlsúlyos nők jönnek be. Ilyen barátnőt szeretnék most is. Volt már 16 éves 163 centi magas 110 kilós barátnőm is és ő azt mondta, hogy egyáltalán nem betegség miatt túlsúlyos csupán hormonzavaros. Mondjuk ez látszott rajta, mert mindenhol nagyon szőrösödött (imádtam, jelenleg is ilyen barátnőt keresek).

2021. febr. 21. 16:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%
Nézd lehet betegségből adódó hízás is igen..túlsúlsosként írom h a kövérség lehet probléma is..de sajnos a pszichés problémás S.N sajnos még betegebb..nem csak a beszólogatásai miatt írom...története van már sajnos a hülyeségeinek..
2021. febr. 22. 07:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Hol és hogyan tudnék túlsúlyos lánnyal megismerkedni komoly kapcsolat céljából?
2021. dec. 19. 12:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Na szóval????
2021. dec. 22. 16:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Na szóval hol tudok megismerkedni túlsúlyos tőlem fiatalabb lánnyal komoly kapcsolat céljából? 24/F
2021. dec. 28. 13:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Norbinál?
2021. dec. 28. 20:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!