Igaz hogy a több órás mobilozás/tabletezés után bedugul az orrunk? Nekem spec igen, de mitől van ez?
Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 18:30
3/6 anonim válasza:
Ez baromság, olyan van, hogyha hangosan hallgatsz zenét vagy olyan koncerten/fesztiválon vagy, ahol dübörög a zene, akkor a fül bedugul, mert így védekezik, hogy ne legyen halláskárosodása az embernek, dehogy az orr egy telefonozástól beduguljon az baromság.
4/6 anonim válasza:
Pedig előfordul. Nyilván keveset pislogsz közben és kiszárad a szemed. Használj szemcseppet, tarts szünetet, vagy pislogj többet.
Mondjuk, hogy mi az összefüggés, azt nem tudom.. :D
5/6 anonim válasza:
Igen, igaz lehet.
A szemed védekezik/védekezni próbál a pislogás hiánya, és nem megfelelő fényviszonyok miatti szem kiszáradás ellen, ezért könnyet termel. De ez (pislogás hiányában) nem jut el a megfelelő helyre.
A könnycsatornák az orrüregben (is) végződnek, {ezért kell orrot fújni amikor sírsz}, így simán bedugulhat.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem, ez valós dolog. Utána olvastam. Aki érzékeny a mobilokra, ilyen tünet is lehet, nemcsak izgatottság, gyors szívdobogás hanem orrdugulás is.
2021. febr. 24. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!