24 oras vernyomasmeres problema?
Sziasztok!
24 oras vernyomasmerot kaptam, ami tobbet mer mint az otthoni Omron M2 es. Siman mer 150 es ertekeket igaz stresszelek is kicsit, de ugyanugy meres utan megmerem az Omronnal es 135 , raadasul 2 fajta Omron is van es az is 130-140 kozott mer.
Masik kerdesem hogy figyelembeveszik hogy a 24 oras tobbet mer mindig? Ertem ez alatt hogy elkezd merni fekve is amikor ugy alapbol tobbet mertem mint ulve ahogyan a vernyomast merni kellene.
Koszonom a valasztokat!
Elsonek koszonom a valaszt, en is furcsalltam mert azt irtak masok is hogy felve kevesebb volt nekik.
Masodiknak nem arrol van szo hogy jobban tudom de valamelyik nyilvan nem mer pontosan, es ha 1 tippem lenne nem a besargult szamlapu sztk s 100 eves merore fogadnek ellenben 2 uj vernyomasmerovel:)
Volt olyan nap hogy fel orankent mertem(10:00-2:00 ig) ulo helyzetbe es maximum 140/75 volt kicsit furcsallom hogy indokolatlan 165 oket mutat amikor a masik ketton ugyanugy 130-135.
De gondolom amikor visszaviszem nem veszik figyelembe csak irnak 3 gyogyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!