Az autóvezető oktatóm hétfőn kontaktba volt egy személlyel kb 4 órát aki keddre lélegeztető gépre került éjszaka korona virus miatt. Tudom őt valahol anonim módon jelenteni?
Figyelt kérdés
Elmentem ma vezetni és már 1,5 órája maszk minden nélkül vezetek mikor elmeséli hogy ő mekkora menő mert megússza a karantént mert akivel volt az nem emlitette őt kontaktnak. Én holnap mentem volna 70+ nagyszüleimet meglátogatni persze azt lemondtam. De forr az agyam hogyan lehetne ezt jelenteni? Kedden vizsgázok igy az autós iskola kizárva mert nehogy hátrány érjen. ÜDV egy Mentőtiszt hallgató.2021. febr. 17. 15:12
11/12 anonim válasza:
A szemtől szembe nem volt merszed rászólni, de a háta mögött, névtelenül feljelentenéd. A város hőse...
12/12 anonim válasza:
A maszkon ideális a feltétel a Legionella baktérium szaporodására. Ezért különösen veszélyes zárt térben maszkot viselni, mert légkondi betegséget okoz. Ilyenkor gyakran kell szellőztetni, veszélyes hely a plázák, bevásárlóközpontok is ilyen szempontból.
Tehát ha maszkban ültök az autóban nagyobb az esélye, hogy megbetegszel a légkondi betegségben. Ami 10 nap lappangási idő után száraz köhögést, tüdőgyulladást és lélegeztetőgépre kerülést eredményez.
A légkondi betegség nem fertőző, hiába kerül miatta valaki lélegeztetőgépre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!