Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Feldagadt pattanással mit...

Feldagadt pattanással mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Egyik nap megpróbáltam kinyomni egy pattanást, ami gyakorlatilag nem jött össze, cserébe háromsor akkora lett. Pont a szemöldököm külső végénél van, a szemem is picit felduzzadt tőle, vagyis hát igazából inkább csak a szemüvegem nyomja és bezavar a látóterembe... Mi a frászt kezdjek vele? Már 3 napja változatlan. Próbáltam jegelni, meg minden, de gyakorlatilag semmire nem reagál.

2021. febr. 14. 12:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nekem évente egyszer-kétszer van az arcomon ilyen brutális cucc, általában az orrom tövében. Egyetlen dolog szokott segíteni, az, hogy este bekenem fogkrémmel. Egy-két órán belül a fogkrém nagy része be is szívódik, utána kell még pluszban rátenni. Reggelre pedig a pattanás nem is tudom hogy mondjam, kontúrossá válik, a nagy piros dagadt szétterjedt cuccból lesz egy normális pattanás formájú, csak nagy méretű objektum. Na ezt legkésőbb aznap estére (tehát bekenés után 24 órával) már ki lehet nyomni, utána pedig le kell fertőtleníteni, nehogy elfertőződjön.

Azért írd majd meg, hogy sikerül megszabadulni tőle.

2021. febr. 18. 09:23
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig megvan Kérdező??! Pfff! Csak el kéne menni vele orvoshoz!
2021. febr. 18. 15:30
 23/24 A kérdező kommentje:
Még a fogkrém dolgot megpróbálom, aztán ha a hétvégén se kezd javulni, valószínűleg az lesz a vége, bár ha olyan háziorvosod lenne, mint nekem, talán Te sem futnál egyből hozzá. :D
2021. febr. 18. 15:33
 24/24 anonim ***** válasza:
Akkor keress másikat, akivel meg leszel elégedve és megbízol benne. Akár most is, ezzel a problémával. Szabad orvosválasztás van.
2021. febr. 18. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!