Feldagadt pattanással mit lehet kezdeni?
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy várd meg amíg elmúlik. Tudom nehéz nekem sokszor van ilyen pattanásom és ha megnyomom, akkor tovább tart és még jobbsn fog fájni.
Főleg, hogy sokszor azt hiszem, hogy normális pattanás, amit ki lehet nyomni, ezért megpróbálom és még pirosabb lesz.
Korrektorozni szoktam, hogy ne látszódjon.
Egyébként a majonéztől szokott kijönni nekem, ezért nagyon korlátozom az evését.
Nekem nem tudom mitől jön ki, szerettem volna megszabadulni tőle, ezért próbáltam kinyomni, de csak feldagadt, gondolom ugyebár begyulladt. Ha kevésbé zavaró helyen lenne, még oké, de a szemüvegem szárának vonalában van, így ha felveszem, "rányomja" a látóteremre, igaz, hogy csak épphogy, de nagyon zavaró. Ráadásul feldagadt tőle picit a szemem is.
Holnap veszek olyan krémet amit ajánlottak a többiek, aztán meglátjuk.
Köszi a segítséget mindenkinek. :)
Ne tedd, a végén még jó lesz!
Egyébként az Akneroxid nem szárít. Baktérium ölő és hámlasztó, meg csökkenti a faggyútermelődést. Ez egy megelőző szer, amit ha rendesen, hetekig használsz minden este, akkor nem fognak új aknék kialakulni rajtad.
Tehát azt mondod, a fogkrém le fogja vinni a dozzanatot is meg minden?
Nem szégyen nekem tapasztaltabbtól tanulni, nehogy megsértődj a poénkodàsomon. :D
Amúgy mindenhol azt írják a fogkrém nem jó, mert a benne lévő fluorid csak növeli a gyulladást...
Van bárkinek egyéb ötlete? Továbbra is egz másfél centis duzzadt piros izé van a szemem mellett. Mi a frászt kezdjek vele? (a sebészetet kivéve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!