Ez lehet korona?
Sziasztok!
Tudom a hivatalos tuneteket, de mindenkinek mas ugyhogy azert teszem fel a kerdesem
Penteken elkezdett menni a hasam. 1x. Aztan szombat semmi. Vasarnap 2x, ma mar 5-6 alkalommal.
Amit tapasztaltam hetvegen, hogy extrem faradt lettem, alig birtam fent maradni, dehat van 3 kisbabam szoval nem pihentem.
Ma mar 37,2-38 kozott ingadozott a hom, a szemem, fulem eg. A borom faj. Szedulok, tegnap este magas volt a pulzusom( mondjuk ez lehet a 2 kv plusz kóla kombó) a hasam fáj. Nem kohogok, nem folyik az orrom, viszont 1 eve tuszos mandula gyulladasom van, amit meg a virus miatt nem vettek ki. Mi a franc ez? 1 evbe 1x vagyok beteg.
A gyerekek itthon vannak most orrfolyas miatt, de semmi mas tunet nincs nekik. Megijjedtem, h a gyerekeket megfertozhetem, ferjemet, anyumat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!