Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Voltatok ti is rosszul a...

Voltatok ti is rosszul a Korona teszt után?

Figyelt kérdés

Ma voltam reggel teszten és nagyon rossz volt. Az egyik orrjáratból vették és még mindig hányingerem van utána és fáj a helye. Olyan érzés mint amikor gyereknek fürdés közben benyeltem volna a vizet.

Más is tapasztalt ilyet???

2021. febr. 5. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
kicsit fájt a helye és olyan volt mintha víz ment volna az orromba, de másnapra elmúlt
2021. febr. 5. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Igen. Mert beteg voltam.

Komolyra fordítva nekem is fájt nekem vérzett is napokig, de valószínűleg azért mert annyira szét marta a vírus az orrnyálkahártyámat.

2021. febr. 5. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem.
2021. febr. 5. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nem volt tőlle csak annyi hogy vagy 10 percig éreztem a helyét
2021. febr. 9. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Most komolyan érdekelne annak a gondolatvilága annak aki mínuszt nyomott arra a válaszra, hogy rosszul voltam-e PCR teszt után. 3x voltam és sosem voltam rosszul.

A 3-as válasz vagyok.

2021. febr. 13. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Szado-mazo vagyok és imádom ha az agyamig nyomnak fel hurkapálcát. Ha lehetne akkor, kérnék mellé még gyomortükrözést is. MONDOM NEKEM NEM FÁJ! MAX KELLEMETLEN. Van aki szereti a paradicsomot, van aki nem. Ne mondja meg senki mit érez a másik! Ez egy szubjektív vélemény.
2021. febr. 20. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Javaslom minden korlátolt baromnak a sötét mód bekapcsolását! A lap alján középen találják. Köszi!
2021. febr. 20. 23:02
 8/8 anonim válasza:

Sajnos én a második PCR tesztem után nagyon rosszul voltam...fejfájás, ami ide-oda sugárzott egész nap...arccsont, halánték, a tarkómnál, majd a fejtetőn ...ez másnapra enyhült, de az orrcsontomnál az a furcsa feszítő érzés, egy hétig megmaradt.... aztán az is elmúlt, majd két hét múlva visszatért...és sajnos a mai napig is más érzetem van az orromban, mint eddig

Nem is igazán tudom leírni, hogy milyen ez...kicsit olyan, mintha mindig száraz lenne az orrom.

Egyelőre nem tudom, mi a bánat történhetett ...de én azóta nem engedem, hogy bárki is az orromba dugjon egy mintavételes pálcikát.

A következő tesztemet már magam csináltam, rendeltem önmintavételező tesztet, amit nem kell agyig feltolni az orrban, csak pár centire.

2021. ápr. 28. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!